Saga scott instagram

SAGA ASSARINA SCOTT (@sagascott) • Instagram photos …

236k Followers, 266 Following, 833 Posts – See Instagram photos and videos from SAGA ASSARINA SCOTT (@sagascott)

SAGA ASSARINA SCOTT on Instagram

SAGA ASSARINA SCOTT on Instagram: “Sanningen om denna vintern. Ni ser ju själva hur frånvarande jag varit & hur lite energi jag haft att vara aktiv. Jag har tyvärr mått dåligt & inte direkt sagt det rakt ut men har varit deprimerad som fan & har fortfarande mycket ångest kvar. Jag har haft det i perioder i mitt liv men förra hösten/vintern så slog det mig rakt i ansiktet. Jag minns att ens gå 50 meter för att handla var det jobbigaste jag kunde tänka mig & jag avbokade allt jag egentligen bestämt mig för att göra. Med depression tillkommer tyvärr extremt mycket andra problem som jag nu försöker ta tag i. Jag har liksom levt i någon dimmig värld den senaste tiden som har bestått av att jag varit trött mest, omotiverad & ledsen. Jag har känt mig otillräcklig & människor har sagt att man aldrig ska visa sig svag, för då kan du bli lämnad. “Ingen vill ha en jävla lipsill”. Vilken tur jag haft egentligen att jag liksom mer fått livslusten tillbaka genom små steg, men många kvar. Det kunde ju varit värre liksom. ( försöker alltid tänka så ). Men till folk som liksom inte förstår så år minsta lilla saken jobbig, man pallar knappt med sina egna tankar & det är väldigt svårt att förklara.. men man behöver sin tid. Och instagram har stressat mig, allt har stressat mig & jag har bara tryckt allt åt sidan, det är fan inte bra. Men jag är på gång, har tx jobbat idag & ska göra det imorgon. Jag ser fram emot en fin vår & sommar.. helst utan ångest ❤️ nu vet ni.”

7084 Likes, 109 Comments – SAGA ASSARINA SCOTT (@sagascott) on Instagram: “Sanningen om denna vintern. Ni ser ju själva hur frånvarande jag varit & hur lite …

7,082 Likes, 109 Comments – SAGA ASSARINA SCOTT (@sagascott) on Instagram: “Sanningen om denna vintern. Ni ser ju själva hur frånvarande jag varit & hur lite energi jag haft att vara aktiv. Jag har tyvärr mått dåligt & inte direkt sagt det rakt ut men har varit deprimerad som fan & har fortfarande mycket ångest kvar. Jag har haft det i perioder i mitt liv men förra hösten/vintern så slog det mig rakt i ansiktet. Jag minns att ens gå 50 meter för att handla var det jobbigaste jag kunde tänka mig & jag avbokade allt jag egentligen bestämt mig för att göra. Med depression tillkommer tyvärr extremt mycket andra problem som jag nu försöker ta tag i. Jag har liksom levt i någon dimmig värld den senaste tiden som har bestått av att jag varit trött mest, omotiverad & ledsen. Jag har känt mig otillräcklig & människor har sagt att man aldrig ska visa sig svag, för då kan du bli lämnad. “Ingen vill ha en jävla lipsill”. Vilken tur jag haft egentligen att jag liksom mer fått livslusten tillbaka genom små steg, men många kvar. Det kunde ju varit värre liksom. ( försöker alltid tänka så ). Men till folk som liksom inte förstår så år minsta lilla saken jobbig, man pallar knappt med sina egna tankar & det är väldigt svårt att förklara.. men man behöver sin tid. Och instagram har stressat mig, allt har stressat mig & jag har bara tryckt allt åt sidan, det är fan inte bra. Men jag är på gång, har tx jobbat idag & ska göra det imorgon. Jag ser fram emot en fin vår & sommar.. helst utan ångest ❤️ nu vet ni.”

sagascott.com, snapchat och bloggen uppdaterad från igår

SAGA ASSARINA SCOTT on Instagram: “👉 sagascott.com, snapchat och bloggen uppdaterad från igår 😏😹”

10.9k Likes, 51 Comments – SAGA ASSARINA SCOTT (@sagascott) on Instagram: “ sagascott.com, snapchat och bloggen uppdaterad från igår ”

11K Likes, 51 Comments – SAGA ASSARINA SCOTT (@sagascott) on Instagram: “👉 sagascott.com, snapchat och bloggen uppdaterad från igår 😏😹”

SAGA SCOTT FÖLJER (@saga_scott_page) • Instagram …

840 Followers, 3804 Following, 41 Posts – See Instagram photos and videos from ✨SAGA SCOTT FÖLJER✨ (@saga_scott_page)

Jag har liksom aldrig haft någon ro direkt, i min själ eller i mitt …

SAGA ASSARINA SCOTT on Instagram: “Jag har liksom aldrig haft någon ro direkt, i min själ eller i mitt hjärta. Jag är exakt som min pappa var faktiskt, en orolig själ. Jag letar ständigt efter meningen med livet(?) och undrar hela tiden vad syftet är. Jag har varit grym på jävligt mycket saker men slutat & lagt mycket på hyllan för jag aldrig riktigt har trott att det är det jag ska göra. Jag har stressat med beslut jag tagit för mig själv & jag har också kämpat för helt fel saker, det har gjort mig vilsen. Hela förra året hände det extremt mycket & jag har förlorat en del på vägen men också vunnit desto mer. Jag känner att jag har hittat mig själv, eller iallafall en väldigt stor bit. Jag har förstått mer vad som faktiskt är viktigt & hur jag levde förut. Sedan jag var med i PH har livet tagit en enorm vändning. Jag har kommit i fel umgängen, fel prioriteringar & lyssnat på fel människor. Jag har blivit lurad på pengar, framgång & vänskaper. Men fan vad jag är tacksam att allt detta hänt på något vis, jag är här!!! Helt frisk, människor som är på riktigt älskar mig & jag dom. Det är det viktigaste för mig, att jag har vuxit som människa i mina tankar & värderingar. Nu ska jag leva mitt liv & må bra! ❤❤”

6387 Likes, 38 Comments – SAGA ASSARINA SCOTT (@sagascott) on Instagram: “Jag har liksom aldrig haft någon ro direkt, i min själ eller i mitt hjärta.

6,387 Likes, 38 Comments – SAGA ASSARINA SCOTT (@sagascott) on Instagram: “Jag har liksom aldrig haft någon ro direkt, i min själ eller i mitt hjärta. Jag är exakt som min pappa var faktiskt, en orolig själ. Jag letar ständigt efter meningen med livet(?) och undrar hela tiden vad syftet är. Jag har varit grym på jävligt mycket saker men slutat & lagt mycket på hyllan för jag aldrig riktigt har trott att det är det jag ska göra. Jag har stressat med beslut jag tagit för mig själv & jag har också kämpat för helt fel saker, det har gjort mig vilsen. Hela förra året hände det extremt mycket & jag har förlorat en del på vägen men också vunnit desto mer. Jag känner att jag har hittat mig själv, eller iallafall en väldigt stor bit. Jag har förstått mer vad som faktiskt är viktigt & hur jag levde förut. Sedan jag var med i PH har livet tagit en enorm vändning. Jag har kommit i fel umgängen, fel prioriteringar & lyssnat på fel människor. Jag har blivit lurad på pengar, framgång & vänskaper. Men fan vad jag är tacksam att allt detta hänt på något vis, jag är här!!! Helt frisk, människor som är på riktigt älskar mig & jag dom. Det är det viktigaste för mig, att jag har vuxit som människa i mina tankar & värderingar. Nu ska jag leva mitt liv & må bra! ❤❤”

SAGA ASSARINA SCOTT on Instagram: “Min fina mamma …

3394 Likes, 12 Comments – SAGA ASSARINA SCOTT (@sagascott) on Instagram: “Min fina mamma ❤️ Vi hade en så himla bra midsommar Hoppas ni också …

Saga Scott (@saga.scott) • Instagram photos and videos

31 Followers, 15 Following, 3 Posts – See Instagram photos and videos from Saga Scott (@saga.scott)

SAGA SCOTT FÖJER (@sagacsott) • Instagram photos and …

162 Followers, 197 Following, 96 Posts – See Instagram photos and videos from SAGA SCOTT FÖJER♡ (@sagacsott)

SAGA ASSARINA SCOTT on Instagram: “Kvalitetstid med min …

10.5k Likes, 112 Comments – SAGA ASSARINA SCOTT (@sagascott) on Instagram: “Kvalitetstid med min familj idag, mys mys ❤️ #bebis #paradisehotelse …

Keywords: saga scott instagram, instagram saga scott