My feldt instagram

@myfeldt • Instagram photos and videos

101k Followers, 339 Following, 10k Posts – See Instagram photos and videos from @myfeldt.

myfeldt on Instagram: “-Myyy, ropar Eric från köket!

2487 Likes, 36 Comments – @myfeldt on Instagram: “-Myyy, ropar Eric från köket! -Kaffebönorna är slut! Jag ligger i sängen och känner hur…”

Feldts Bröd & Konfekt (@feldtsbk) • Instagram photos and videos

Öppet tis-fre 7.30-17 lör 8-14. Bageri, bakar på ekologiska råvaror. Kasten rönnowsg 10, Halmstad! Vi äger också @tivolikiosken @feldtsglasskiosk · www.myfeldt.

@myfeldt on Instagram: “Här är vi, vi som äger Feldts bröd och …

@myfeldt on Instagram: “Här är vi, vi som äger Feldts bröd och konfekt samt Feldts socker och cykel! Vi har samma efternamn från en annan tid men det vet de flesta! Vad de flesta däremot inte vet, är att bageriet inte är mitt och Puttes, för det tror många men så är det inte, det är bara för att vi är sådana linslusar som gillar att tjoa!!! Johan är ingen linslus alls, han grymtar lite när man tvingar honom vara med! Vi är väldigt olika och tjafsar väldigt ofta, men landar alltid någonstans! Ibland tycker Johan att jag svävar iväg för mycket, det är sant, ibland tycker jag att han inte kan sväva iväg! Johan håller reda på alla papper, inklusive mina parkeringsböter. Jag håller inte reda på ett enda papper! Han håller också koll på teknik, att saker har tillstånd, att bilarna kommer på service och att det är städat i förrådet! Johans pappa Bengt håller reda på båda oss, i företagets ekonomi så att det skall vara välmående! Det gör han bra! Ibland bråkar vi inte alls, någonting, då bara bakar vi bara! Ibland så skriker vi att vi skall stänga men ångrar oss alltid direkt! Nu har vi drivit bageriet i alldeles strax 8 år och jag är jätteglad att vi klarat av att driva det i 8 långa år!!! Genom eld, helvete, skratt, glädje, socker, bullar, byggen och livet!!! Nu är det faktiskt exakt åtta år sedan Johan hittade denna lokalen, byggnaden såg ut som fan, jag tittade på den och sa ”det ser värre ut än slummen i Brooklyn” men sen har den blivit gul och fin! Och inuti har det hunnit med att vara både vitt och lila och blått! Alla barn som var bebiskunder när vi öppnade inklusive vår egen andra bebis har blivit 8 år, tanter och gubbar som var gamla då, har tappat minnet eller gått bort, förändringarnas vindar har blåst både en och tre gånger men vi står fortfarande här, framför vårt gula bageri och ler och ser ganska glada ut! Man kan allt man vill! Så är det! Och när man inte vill, så kanske det bara beror på att man har en dålig dag, eller är på kasst humör! Tack för att ni kommer till oss /från två Feldt som idag tycker lika samt har likadana återvunna kläder!”

5930 Likes, 132 Comments – @myfeldt on Instagram: “Här är vi, vi som äger Feldts bröd och konfekt samt Feldts socker och cykel! Vi har samma efternamn…”

5,930 Likes, 132 Comments – @myfeldt on Instagram: “Här är vi, vi som äger Feldts bröd och konfekt samt Feldts socker och cykel! Vi har samma efternamn från en annan tid men det vet de flesta! Vad de flesta däremot inte vet, är att bageriet inte är mitt och Puttes, för det tror många men så är det inte, det är bara för att vi är sådana linslusar som gillar att tjoa!!! Johan är ingen linslus alls, han grymtar lite när man tvingar honom vara med! Vi är väldigt olika och tjafsar väldigt ofta, men landar alltid någonstans! Ibland tycker Johan att jag svävar iväg för mycket, det är sant, ibland tycker jag att han inte kan sväva iväg! Johan håller reda på alla papper, inklusive mina parkeringsböter. Jag håller inte reda på ett enda papper! Han håller också koll på teknik, att saker har tillstånd, att bilarna kommer på service och att det är städat i förrådet! Johans pappa Bengt håller reda på båda oss, i företagets ekonomi så att det skall vara välmående! Det gör han bra! Ibland bråkar vi inte alls, någonting, då bara bakar vi bara! Ibland så skriker vi att vi skall stänga men ångrar oss alltid direkt! Nu har vi drivit bageriet i alldeles strax 8 år och jag är jätteglad att vi klarat av att driva det i 8 långa år!!! Genom eld, helvete, skratt, glädje, socker, bullar, byggen och livet!!! Nu är det faktiskt exakt åtta år sedan Johan hittade denna lokalen, byggnaden såg ut som fan, jag tittade på den och sa ”det ser värre ut än slummen i Brooklyn” men sen har den blivit gul och fin! Och inuti har det hunnit med att vara både vitt och lila och blått! Alla barn som var bebiskunder när vi öppnade inklusive vår egen andra bebis har blivit 8 år, tanter och gubbar som var gamla då, har tappat minnet eller gått bort, förändringarnas vindar har blåst både en och tre gånger men vi står fortfarande här, framför vårt gula bageri och ler och ser ganska glada ut! Man kan allt man vill! Så är det! Och när man inte vill, så kanske det bara beror på att man har en dålig dag, eller är på kasst humör! Tack för att ni kommer till oss /från två Feldt som idag tycker lika samt har likadana återvunna kläder!”

@myfeldt on Instagram: “Smycken. Hade en diskussion med …

@myfeldt on Instagram: “Smycken. Hade en diskussion med min kompis Malin som är guldsmed💛 Ni vet smycken var förr en grej som män gav kvinnor, för de hade pengarna och kvinnorna inget, alltså en ägandegrej! På något vis så hänger lite av det kvar, att männen skall ge kvinnan smycken eller att kvinnor går och väntar på att bli friade till och få en ring. Jag säger inte att det alltid är så men ändå ganska vanligt! Jag har dessutom i mitt liv varit med om killar SOM TAR TILLBAKA SMYCKEN de gett när det tar slut, det måste ändå vara det värsta av allt, att man inte ens skall få behålla det man fått pga av ilska eller något. Spyr på den grejen. Nej fy fan! När jag kom farandes på min hoj till Malin på ven tidigt i somras och kände mig hyfsat cool och stark, så köpte jag båda ringarna i ett vigselringspar! Till mig själv, för att jag kände mig modig som vågar vara kvar i saker som känns jobbiga i väntan på att det skall klarna, för att jag kände mig stark, och för att jag kände mig cool och för att jag var trött på att smycken skulle vara en symbol för kärlek och för att mannens ring skall vara större än kvinnans! För två veckor sen kom den stora ringen hem, den var ju tvungen att göras mindre liksom, då hade Malin graverat in i den, tagit sig friheten att skriva någon himla himla fint, från en kvinna till en annan, från en vän till en annan💙 Detta är MINA ringar, ingen kan ta dem, de är inte symbol för något som kan gå i kras så man måste ta av dem. Jag gifte mig med mig själv på ett sätt. Grattis My, du fixar biffen! Du kan laga gräsklipparen, du kan driva bolag och vara morsa, du kan krascha och resa dig. Du behöver aldrig ta av dig ringarna och du kan vara båda rollerna i ett förhållande som inte finns! Tack och hej leverpastej och tack Malin för att du värnar så hårt om miljön och inte köper in nyproducerat silver och guld utan endast och bara använder återvunnet, då bär jag dem med gott samvete och varmt hjärta, du är bäst @malinljungjewellery”

4283 Likes, 220 Comments – @myfeldt on Instagram: “Smycken. Hade en diskussion med min kompis Malin som är guldsmed Ni vet smycken var förr en grej…”

4,283 Likes, 220 Comments – @myfeldt on Instagram: “Smycken. Hade en diskussion med min kompis Malin som är guldsmed💛 Ni vet smycken var förr en grej som män gav kvinnor, för de hade pengarna och kvinnorna inget, alltså en ägandegrej! På något vis så hänger lite av det kvar, att männen skall ge kvinnan smycken eller att kvinnor går och väntar på att bli friade till och få en ring. Jag säger inte att det alltid är så men ändå ganska vanligt! Jag har dessutom i mitt liv varit med om killar SOM TAR TILLBAKA SMYCKEN de gett när det tar slut, det måste ändå vara det värsta av allt, att man inte ens skall få behålla det man fått pga av ilska eller något. Spyr på den grejen. Nej fy fan! När jag kom farandes på min hoj till Malin på ven tidigt i somras och kände mig hyfsat cool och stark, så köpte jag båda ringarna i ett vigselringspar! Till mig själv, för att jag kände mig modig som vågar vara kvar i saker som känns jobbiga i väntan på att det skall klarna, för att jag kände mig stark, och för att jag kände mig cool och för att jag var trött på att smycken skulle vara en symbol för kärlek och för att mannens ring skall vara större än kvinnans! För två veckor sen kom den stora ringen hem, den var ju tvungen att göras mindre liksom, då hade Malin graverat in i den, tagit sig friheten att skriva någon himla himla fint, från en kvinna till en annan, från en vän till en annan💙 Detta är MINA ringar, ingen kan ta dem, de är inte symbol för något som kan gå i kras så man måste ta av dem. Jag gifte mig med mig själv på ett sätt. Grattis My, du fixar biffen! Du kan laga gräsklipparen, du kan driva bolag och vara morsa, du kan krascha och resa dig. Du behöver aldrig ta av dig ringarna och du kan vara båda rollerna i ett förhållande som inte finns! Tack och hej leverpastej och tack Malin för att du värnar så hårt om miljön och inte köper in nyproducerat silver och guld utan endast och bara använder återvunnet, då bär jag dem med gott samvete och varmt hjärta, du är bäst @malinljungjewellery”

@myfeldt on Instagram: “Viktigt att det blir rätt här känner jag …

3109 Likes, 96 Comments – @myfeldt on Instagram: “Viktigt att det blir rätt här känner jag! Förlåt alla ni BVC sköterskor och skolsköterskor som…”

@myfeldt on Instagram: “Det har hänt något fruktansvärt, jag …

4121 Likes, 232 Comments – @myfeldt on Instagram: “Det har hänt något fruktansvärt, jag är grinchen!!!! Nu skall jag pajja julen! Jag har GLÖMT 4 ÄGG…”

Hej jag heter My Feldt! Ibland undrar folk vad jobbar med? Det …

5807 Likes, 445 Comments – @myfeldt on Instagram: “Hej jag heter My Feldt! Ibland undrar folk vad jobbar med? Det jag känner för! Från början var jag…”

@myfeldt on Instagram: “Framtidens frukt Vart tar alla de …

@myfeldt on Instagram: “Framtidens frukt🍎Vart tar alla de svenska ekologiska äpplena vägen? Varför är fruktdiskarna FULLA av importerade äpplen mitt i våra svenska äppeltider? Räcker det med svenska äpplen eller ska det vara ekologiska svenska äpplen? Varför då, hur och när skall förändringen ske, vad kan vi som konsumenter vara med och påverka? Jag har fått den STORA ÄRAN att tillsammans med Paul Svensson och Ulrika Brydling vara ambassadör för ett projekt som rullar igång nu som heter Framtidens frukt som skall lyfta ekologiska äpplen och det som är runt, samt styra mot en förändring!! Ingen är gladare än jag för jag råkar ju älska äpplen mer än livet, och eko, och framtid🍎 Gå in och följ @framtidens_frukt om ni är intresserade av detta projekt! Såå kul🍎🍎 foto: världens bästa @linda_lomelino för min första bok❤️”

3611 Likes, 102 Comments – @myfeldt on Instagram: “Framtidens frukt Vart tar alla de svenska ekologiska äpplena vägen? Varför är fruktdiskarna FULLA…”

3,610 Likes, 102 Comments – @myfeldt on Instagram: “Framtidens frukt🍎Vart tar alla de svenska ekologiska äpplena vägen? Varför är fruktdiskarna FULLA av importerade äpplen mitt i våra svenska äppeltider? Räcker det med svenska äpplen eller ska det vara ekologiska svenska äpplen? Varför då, hur och när skall förändringen ske, vad kan vi som konsumenter vara med och påverka? Jag har fått den STORA ÄRAN att tillsammans med Paul Svensson och Ulrika Brydling vara ambassadör för ett projekt som rullar igång nu som heter Framtidens frukt som skall lyfta ekologiska äpplen och det som är runt, samt styra mot en förändring!! Ingen är gladare än jag för jag råkar ju älska äpplen mer än livet, och eko, och framtid🍎 Gå in och följ @framtidens_frukt om ni är intresserade av detta projekt! Såå kul🍎🍎 foto: världens bästa @linda_lomelino för min första bok❤️”

För några år sedan köpte jag massor av pioner och lovade jag …

4193 Likes, 71 Comments – @myfeldt on Instagram: “För några år sedan köpte jag massor av pioner och lovade jag mig att en dag skulle jag ha så…”

Keywords: my feldt instagram