Kapten röd instagram

KAPTEN RÖD (@kap10rod) • Instagram photos and videos

34.7k Followers, 265 Following, 208 Posts – See Instagram photos and videos from KAPTEN RÖD (@kap10rod)

KAPTEN RÖD on Instagram: “Jag orkar inte ha mycket kontakt …

3923 Likes, 748 Comments – KAPTEN RÖD (@kap10rod) on Instagram: “Jag orkar inte ha mycket kontakt med omvärlden just nu, pga sorg Vi hörs snart igen.”

KAPTEN RÖD on Instagram: “Tack alla ni som har skickat …

5651 Likes, 248 Comments – KAPTEN RÖD (@kap10rod) on Instagram: “Tack alla ni som har skickat kärlek och stöd under en tuff tid ❤️ Det betyder mycket!”

Kapten Röd (@fan.of.kapten) • Instagram photos and videos

29 Followers, 13 Following, 52 Posts – See Instagram photos and videos from Kapten Röd (@fan.of.kapten)

KAPTEN RÖD on Instagram: “Lika nervös som jag var igår …

2484 Likes, 114 Comments – KAPTEN RÖD (@kap10rod) on Instagram: “Lika nervös som jag var igår, lika glad är jag idag! Så sjukt go känsla att göra nåt man …

KAPTEN RÖD on Instagram: “Hej alla vänner när och fjärran …

1442 Likes, 28 Comments – KAPTEN RÖD (@kap10rod) on Instagram: “Hej alla vänner när och fjärran! Här kommer en hälsning från merch-stugan: Om ni vill …

KAPTEN RÖD on Instagram: “Tack för ett underbart häng igår …

KAPTEN RÖD on Instagram: “Tack för ett underbart häng igår! Det var verkligen våran önskan att folk skulle ringa in och skriva o babbla med oss, så det var jättekul att så många ringde! Vart det sen skulle ta vägen visste vi inte, men det blev både roligt och en stärkande känsla av gemenskap ❤️Nästa helg kör vi igen! 😃Vi ska fundera på hur vi kan förbättra det hela, hur vi ska hantera alla som ringer in, kanske en liiiten plan ialf haha…Kom med all feedback ni kan, allra idéer är välkomna, namnförslag, gästförslag, samtalsideér eller vad som helst ni tänker!KRAM#hemmatillsammans”

2193 Likes, 87 Comments – KAPTEN RÖD (@kap10rod) on Instagram: “Tack för ett underbart häng igår! Det var verkligen våran önskan att folk skulle ringa in …

2,192 Likes, 87 Comments – KAPTEN RÖD (@kap10rod) on Instagram: “Tack för ett underbart häng igår! Det var verkligen våran önskan att folk skulle ringa in och skriva o babbla med oss, så det var jättekul att så många ringde! Vart det sen skulle ta vägen visste vi inte, men det blev både roligt och en stärkande känsla av gemenskap ❤️Nästa helg kör vi igen! 😃Vi ska fundera på hur vi kan förbättra det hela, hur vi ska hantera alla som ringer in, kanske en liiiten plan ialf haha…Kom med all feedback ni kan, allra idéer är välkomna, namnförslag, gästförslag, samtalsideér eller vad som helst ni tänker!KRAM#hemmatillsammans”

KAPTEN RÖD on Instagram: “Detta året har gett oss en …

1667 Likes, 83 Comments – KAPTEN RÖD (@kap10rod) on Instagram: “Detta året har gett oss en påminnelse om att inget går att ta för givet.

KAPTEN RÖD on Instagram: “Göteborg. Det finns inga ord …

3608 Likes, 150 Comments – KAPTEN RÖD (@kap10rod) on Instagram: “Göteborg. Det finns inga ord. Hur ska man gå vidare efter det här… ”

KAPTEN RÖD on Instagram: “Hej! För er som gillar sånt här …

KAPTEN RÖD on Instagram: “Hej! För er som gillar sånt här(jag älskar sånt här🤗) så har jag gjort en tutorial med ackorden till ”Om Jag Inte Fanns”. Ackorden till verserna ligger uppe på olika sidor, men ingen har klurat ut ackorden i refrängen, jag vet inte heller vad dom heter(om någon vet så skriv) men såhär spelar jag låten. Hoppas det kan inspirera någon av er därute 🧡”

4354 Likes, 199 Comments – KAPTEN RÖD (@kap10rod) on Instagram: “Hej! För er som gillar sånt här(jag älskar sånt här ) så har jag gjort en tutorial med …

4,355 Likes, 199 Comments – KAPTEN RÖD (@kap10rod) on Instagram: “Hej! För er som gillar sånt här(jag älskar sånt här🤗) så har jag gjort en tutorial med ackorden till ”Om Jag Inte Fanns”. Ackorden till verserna ligger uppe på olika sidor, men ingen har klurat ut ackorden i refrängen, jag vet inte heller vad dom heter(om någon vet så skriv) men såhär spelar jag låten. Hoppas det kan inspirera någon av er därute 🧡”

Keywords: kapten röd instagram