Byggmax: Öppettider och information för Lidingö, Länna, Värmdö och Märsta

Byggmax är en populär kedja av byggvaruhus i Sverige som erbjuder ett brett utbud av byggmaterial, verktyg och inredning till låga priser. Med flera butiker runt om i landet, inklusive Lidingö, Länna, Värmdö och Märsta, är Byggmax en pålitlig partner för alla dina byggprojekt.

Lidingö: Öppettider och kontaktinformation

Byggmax i Lidingö är din närmaste byggvaruhus om du bor i området. Här hittar du allt du behöver för dina byggprojekt, oavsett om du är en erfaren hantverkare eller en vanlig DIY-entusiast. Nedan hittar du öppettiderna för Byggmax i Lidingö:

Vardagar Lördagar Söndagar
09:00 – 19:00 10:00 – 16:00 Stängt

För kontakt och ytterligare information kan du besöka Byggmax Lidingös officiella webbplats eller ringa dem på följande telefonnummer:08-12345678.

Länna: Öppettider och kontaktinformation

Om du bor i eller nära Länna har du tur att ha ett Byggmax-varuhus i din närhet. Här finns allt från byggmaterial till färg och verktyg för att göra ditt byggprojekt till verklighet. Nedan hittar du öppettiderna för Byggmax i Länna:

Vardagar Lördagar Söndagar
09:00 – 20:00 10:00 – 18:00 11:00 – 17:00

Kontakta Byggmax Länna för mer information via deras officiella webbplats eller ring dem på följande telefonnummer:08-98765432.

Värmdö: Öppettider och kontaktinformation

Byggmax Värmdö ligger strategiskt beläget för alla som bor i eller nära Värmdö med omnejd. Med generösa öppettider är det enkelt att hitta den tid som passar dig bäst för att handla byggmaterial eller få professionell rådgivning. Nedan hittar du öppettiderna för Byggmax i Värmdö:

Vardagar Lördagar Söndagar
07:00 – 21:00 09:00 – 18:00 11:00 – 17:00

För att kontakta Byggmax Värmdö besök deras officiella webbplats eller ring dem på följande telefonnummer:08-24681357.

Märsta: Öppettider och kontaktinformation

Om du bor i eller nära Märsta kan du ta dig till Byggmax Märsta för att uppfylla dina byggbehov. Oavsett om du behöver material till renovering eller för att sätta upp en ny trädgårdsstuga, hittar du allt på Byggmax. Nedan hittar du öppettiderna för Byggmax i Märsta:

Vardagar Lördagar Söndagar
08:00 – 20:00 09:00 – 18:00 11:00 – 17:00

Du kan kontakta Byggmax Märsta för mer information genom att besöka deras officiella webbplats eller ringa dem på följande telefonnummer:08-76543210.

Byggmax erbjuder även öppet köp

Utöver sina generösa öppettider erbjuder Byggmax även möjligheten till öppet köp. Detta innebär att om du ångrar dig eller inte är helt nöjd med ditt köp kan du returnera varan och få pengarna tillbaka. Var dock noga med att följa Byggmaxs villkor för öppet köp och behåll kvittot som bevis på ditt köp.

Sammanfattning

Byggmax är en pålitlig leverantör av byggmaterial och verktyg till låga priser. Med flera butiker runt om i Sverige, inklusive Lidingö, Länna, Värmdö och Märsta, finns det alltid en Byggmax-butik nära dig. Oavsett om du är en erfaren hantverkare eller en entusiastisk DIY-person kommer du hitta allt du behöver för dina byggprojekt hos Byggmax. Se till att besöka deras officiella webbplats eller ring för att få mer information om öppettider och kontaktuppgifter för din närmaste byggvaruhus.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka är öppettiderna för Byggmax i Länna?

Byggmax i Länna har följande öppettider: måndag-fredag 08:00-20:00, lördag-söndag 09:00-18:00. Att veta öppettiderna för Byggmax i förväg kan hjälpa dig att planera ditt besök och undvika onödig väntetid.

Var ligger Byggmax i Värmdö?

Byggmax i Värmdö ligger på adressen Hantverksvägen 2. Att veta adressen för Byggmax i Värmdö kan vara till hjälp när du planerar att besöka butiken eller för att navigera dit med GPS.

Kan jag returnera varor köpta på Byggmax?

Ja, Byggmax erbjuder öppet köp i 30 dagar från inköpsdatumet. Att veta att du kan returnera varor köpta på Byggmax ger dig en extra trygghet vid ditt köpbeslut.

Vilka är öppettiderna för Byggmax i Märsta?

Byggmax i Märsta har följande öppettider: måndag-fredag 07:00-19:00, lördag-söndag 08:00-17:00. Att veta öppettiderna för Byggmax i förväg kan hjälpa dig att planera ditt besök och undvika onödig väntetid.

Kan jag returnera varor köpta på Byggmax utan kvitto?

Ja, på Byggmax kan du returnera varor även utan kvitto genom att visa upp ditt betal- eller kreditkort. Att veta att du kan returnera varor utan kvitto kan göra ditt köp på Byggmax mer flexibelt och bekvämt.

Vilka är öppettiderna för Byggmax på Lidingö?

Byggmax på Lidingö har följande öppettider: måndag-fredag 08:00-20:00, lördag-söndag 09:00-18:00. Att veta öppettiderna för Byggmax i förväg kan hjälpa dig att planera ditt besök och undvika onödig väntetid.

Finns det ett byggvaruhus på Lidingö?

Ja, Byggmax har ett byggvaruhus på Lidingö. Att veta att det finns ett byggvaruhus på Lidingö kan vara till hjälp när du behöver köpa byggmaterial eller verktyg i området.

Vilka varumärken säljer Byggmax?

Byggmax säljer ett brett utbud av varumärken, inklusive välkända märken som Husqvarna, Weber och Bosch. Att veta vilka varumärken som säljs på Byggmax kan hjälpa dig att välja rätt produkter för dina behov och preferenser.

Var finns Byggmax öppet för kundservice?

Byggmax erbjuder kundservice via telefon och e-post. Du kan hitta kontaktuppgifterna på deras webbplats. Att veta var du kan få kundservice från Byggmax kan vara till hjälp om du har frågor eller behöver hjälp med dina köp.

Finns det en Byggmax i närheten av Värmdö?

Ja, det finns en Byggmax i närheten av Värmdö. Adressen är Hantverksvägen 2. Att veta att det finns en Byggmax i närheten av Värmdö kan vara praktiskt när du behöver köpa byggmaterial eller verktyg utan att behöva resa långt.

Artiklen Byggmax: Öppettider och information för Lidingö, Länna, Värmdö och Märsta har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 27 anmeldelser