Bobby oduncu instagram

Bobby Oduncu (@bobbyoduncu) • Instagram photos and videos

Professional hairstylist with focus on my own and others best wellness proud owner of @bobbysharstudio and @bobbys.se · 2,213 posts · 95.8K followers.

Bobbys Hårstudio (@bobbysharstudio) • Instagram photos …

Nu har vi äntligen öppnat dörrarna i mitten av Stockholms hjärta. Varmt välkomna till oss på Bobby Oduncu Hårstudio på Östermalmstorg 4. 08-4060181.

Bobby Oduncu on Instagram: “Idag är ingen vanlig dag, det är …

Bobby Oduncu on Instagram: “Idag är ingen vanlig dag, det är Bobby Oduncu Sweden (min bebis) födelsedag❤️😊❤️Jag har väntat på rätt tillfälle. Tillfället då jag klarar av att möta mina egna högt ställda krav och förväntningar på hårvårdsprodukter.Nu har jag äntligen fått alla bitar på plats!Serien har varit under utveckling under flera år. Och otaliga är de testprodukter som har tagits fram, innan den nu lanserade serien fått sin slutliga sammansättning och form.För mig har det varit otroligt viktigt att produkterna dels har rätt innehåll och doft, att de är veganska, ej testade på djur, fria från parabener, tillverkade i Sverige och verkligen fungerar! Först ut i serien är Schampo och Balsam ⭐️som passar lika bra till män som till kvinnor! BOBBY ODUNCU MULTI REPAIR SCHAMPO hjälper dig att stimulera hårtillväxten samtidigt som det bygger upp skadade och kemiskt behandlade hår. Det är mjukgörande och ger lyster till hårstråt. BOBBY ODUNCU MULTI REPAIR BALSAM innehåller mängder av proteiner som återfuktar och reparerar skadat hår. Det lämnar håret silkeslent utan att tynga ned. För att läsa mer, kolla min bio länk ❤️”

3637 Likes, 131 Comments – Bobby Oduncu (@bobbyoduncu) on Instagram: “Idag är ingen vanlig dag, det är Bobby Oduncu Sweden (min bebis) födelsedag❤️ ❤️ …

3,588 Likes, 130 Comments – Bobby Oduncu (@bobbyoduncu) on Instagram: “Idag är ingen vanlig dag, det är Bobby Oduncu Sweden (min bebis) födelsedag❤️😊❤️Jag har väntat på rätt tillfälle. Tillfället då jag klarar av att möta mina egna högt ställda krav och förväntningar på hårvårdsprodukter.Nu har jag äntligen fått alla bitar på plats!Serien har varit under utveckling under flera år. Och otaliga är de testprodukter som har tagits fram, innan den nu lanserade serien fått sin slutliga sammansättning och form.För mig har det varit otroligt viktigt att produkterna dels har rätt innehåll och doft, att de är veganska, ej testade på djur, fria från parabener, tillverkade i Sverige och verkligen fungerar! Först ut i serien är Schampo och Balsam ⭐️som passar lika bra till män som till kvinnor! BOBBY ODUNCU MULTI REPAIR SCHAMPO hjälper dig att stimulera hårtillväxten samtidigt som det bygger upp skadade och kemiskt behandlade hår. Det är mjukgörande och ger lyster till hårstråt. BOBBY ODUNCU MULTI REPAIR BALSAM innehåller mängder av proteiner som återfuktar och reparerar skadat hår. Det lämnar håret silkeslent utan att tynga ned. För att läsa mer, kolla min bio länk ❤️”

Bobby Oduncu on Instagram: “Today it’s my 46 years birthday …

8080 Likes, 397 Comments – Bobby Oduncu (@bobbyoduncu) on Instagram: “Today it’s my 46 years birthday Jag tackar er alla som redan hunnit grattat …

Bobby Oduncu on Instagram: “ÄNTLIGEN! IDAG SLÄPPS VÅR …

bobbyoduncu. Verified. Glad fjärde advent! Dagen till ära så vill jag tipsa alla om min fina vän @carolaofficiell show i vår ❤️ alla har vi väl.

Bobby Oduncu on Instagram: “Igår fixade jag blonda färgen på …

Bobby Oduncu on Instagram: “Igår fixade jag blonda färgen på min fina vän @carolinagynning💕 samt uttagning av Hairtalk. Vilka underbara minnen vi har då vi vart vänner i 22 år nu❤️Love you Gynning 💕”

1589 Likes, 62 Comments – Bobby Oduncu (@bobbyoduncu) on Instagram: “Igår fixade jag blonda färgen på min fina vän @carolinagynning samt uttagning av …

1,587 Likes, 62 Comments – Bobby Oduncu (@bobbyoduncu) on Instagram: “Igår fixade jag blonda färgen på min fina vän @carolinagynning💕 samt uttagning av Hairtalk. Vilka underbara minnen vi har då vi vart vänner i 22 år nu❤️Love you Gynning 💕”

Igår fick min vän @isabeladrian en snygg blond färg av mig!

Bobby Oduncu on Instagram: “Igår fick min vän @isabeladrian en snygg blond färg av mig! Så kul att ses och catch up🌹Kolla in min biolänk 😍#bobbyshårstudio #isabeladrian #bobbyoduncu”

954 Likes, 6 Comments – Bobby Oduncu (@bobbyoduncu) on Instagram: “Igår fick min vän @isabeladrian en snygg blond färg av mig!

954 Likes, 6 Comments – Bobby Oduncu (@bobbyoduncu) on Instagram: “Igår fick min vän @isabeladrian en snygg blond färg av mig! Så kul att ses och catch up🌹Kolla in min biolänk 😍#bobbyshårstudio #isabeladrian #bobbyoduncu”

Bobby Oduncu on Instagram

Bobby Oduncu on Instagram: “Vad tycker ni? Ska @dannysaucedo vara blond eller naturligt mörk?Vi blondera det idag💚Jag kan förresten berätta att jag vakna 07.30 för att 9.30 hade tid hos @irradiakliniken för lite hårborttagning.Alltid trevligt att bli av med lite hår på kroppen men känslan av att bli klibbig och sen komma ut i regnet var mindre nice ☔️ så när vännen Danny undrar om vi kan hänga en stund på salongen så var det som solen sken igen ☀️ 1 maj slutade bra då jag fick spenderade den med min fina vän @dannysaucedo❤️💚❤️”

2762 Likes, 153 Comments – Bobby Oduncu (@bobbyoduncu) on Instagram: “Vad tycker ni? Ska @dannysaucedo vara blond eller naturligt mörk?

2,606 Likes, 150 Comments – Bobby Oduncu (@bobbyoduncu) on Instagram: “Vad tycker ni? Ska @dannysaucedo vara blond eller naturligt mörk?Vi blondera det idag💚Jag kan förresten berätta att jag vakna 07.30 för att 9.30 hade tid hos @irradiakliniken för lite hårborttagning.Alltid trevligt att bli av med lite hår på kroppen men känslan av att bli klibbig och sen komma ut i regnet var mindre nice ☔️ så när vännen Danny undrar om vi kan hänga en stund på salongen så var det som solen sken igen ☀️ 1 maj slutade bra då jag fick spenderade den med min fina vän @dannysaucedo❤️💚❤️”

Bobby Oduncu on Instagram: “Jag har en fantastisk nyhet som …

3209 Likes, 227 Comments – Bobby Oduncu (@bobbyoduncu) on Instagram: “Jag har en fantastisk nyhet som jag vill dela med er – Efter en lång men …

Jag Bobby Oduncu, tar dig – Instagram

Bobby Oduncu on Instagram: “Jag Bobby Oduncu, tar dig Jimi Bennet Oduncu.Till att vara min man så som för rikare , för fattigare, i sjukdom och hälsa.Jag lovar att du vårda våra fina kärlek, trösta dig och älska dig i både nöd och lust.Uppmuntra dig att uppnå alla dina mål.skratta med dig och gråta med dig,alltid vara öppen och ärlig med dig.Samt vara dig trogen så länge vi båda ska leva❤️”

1203 Likes, 13 Comments – Bobby Oduncu (@bobbyoduncu) on Instagram: “Jag Bobby Oduncu, tar dig Jimi Bennet Oduncu. Till att vara min man så som för rikare …

1,203 Likes, 13 Comments – Bobby Oduncu (@bobbyoduncu) on Instagram: “Jag Bobby Oduncu, tar dig Jimi Bennet Oduncu.Till att vara min man så som för rikare , för fattigare, i sjukdom och hälsa.Jag lovar att du vårda våra fina kärlek, trösta dig och älska dig i både nöd och lust.Uppmuntra dig att uppnå alla dina mål.skratta med dig och gråta med dig,alltid vara öppen och ärlig med dig.Samt vara dig trogen så länge vi båda ska leva❤️”

Keywords: bobby oduncu instagram